Förhandstittar

Här hittar du våra senaste förhandstittar!

47

Age of Conan: Hyborian Adventures

CCP:s VD Hilmar Veigar Petursson har redan korat World of Warcraft till det perfekta MMORPG-spelet med fantasytema. Som tur är lyssnar inte alla på islänningen och efter mitt besök hos Funcom i Oslo är jag övertygad om att de är på helt rätt väg med Age of Conan.

27

Kane & Lynch: Dead Men (förtitt)

De är ingen trevlig deckarduo. Inte heller iskalla Hitman-kopior. Kane & Lynch slaktar motståndet med våld, vilja och lagarbete.

35

Haze

Jag såg en gång en video på ett experiment där brittiska soldater fick LSD och sedan skickades ut på övning. Resultatet var förstås väldigt lustigt, men Haze är inte lustigt. Haze är krig och knark, i ett. En kombination som inte alltid är optimal.

33

Brothers In Arms: Hell's Highway

Randy Pitchford och Colonel John Antal är tillsammans en gedigen hypmaskin. Och de kör samma race varje gång de presenterar sitt spel.

35

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction

Sam Fisher: Vältränad, jagad och paranoid. Splinter Cell: Conviction är fortsättningen på Ubisofts försök att ändra sin spelhjältes karaktär.

34

Assassin's Creed

När Jade Raymond äntrar en scen reagerar speljournalister på ett av två sätt: antingen applåderar de eller så blir de knäpptysta. Det beror lite på stämningen. Dagarna på Ubidays i Paris var inget undantag.

12

Combat Mission: Shock Force

Realtidstrategi och strategispel överhuvudtaget är ingen nytt påfund. Omgångsbaserade datorspel är dock den genre som tar hem priset då det gäller ålder i den digitala underhållningen.

52

Halo 3 - Intryck från betan

Det var många i Webhallen som sneglade mot det inhägnade område där Halo 3-betan rullade på ett antal Xbox 360-maskiner, men få fick möjligheten att passera tejpen. Som ni kanske förstått var jag en av dessa lyckliga och när jag efter några timmars spelande lämnade butiken och spatserade längs med Sveavägen i Stockholm var mitt huvud fyllt med tillförsikt om att Bungie återigen har något stort på gång.

35

Forza Motorsport 2

En av de bästa sakerna med att skriva för FZ är när man ibland får chansen att pröva spel innan alla andra och träffa personerna som ligger bakom dem. Detta var vad jag fick göra en solig aprildag för någon vecka sedan då Dan Greenawalt från Microsoft Game Studios besökte Stockholm för att tala om bilspelet alla Xbox 360-ägare väntar på - Forza Motorsport 2.

80

Enemy Territory: Quake Wars

2007 ser på pappret ut att bli något alldeles extra i spelväg. En rad efterlängtade och hypade titlar väntas släppas under året, men få är i samma klass som Enemy Territory: Quake Wars. Förra veckan fick Simon chansen att testa ett par banor på Splash Damage kontor i London, en chans han inte ångrar att han tog.