Nyckelord: visceral-games

109 artiklar i arkivet.

Filtrera
12

En färsk smygtitt på Dead Space 3

En rykande färsk trailer för kommande Dead Space 3.

77

Dead Space 3 – en rak konsolportning

Visceral Games avslöjar att Dead Space 3 till pc, rätt och slätt, är en konsolportning.

8

Dead Space 3

Vad händer om din samarbetspartner ser helt andra fruktansvärda saker i spelets mörker än du gör? Visceral berättar hur de utforskar galenskapen i storspelet Dead Space 3.

36

Att svära i Dead Space 3 ger fördelar

Med hjälp av Kinect kan Dead Space 3 belöna dig för ditt fula ordförråd.

5

Army of Two: The Devil's Cartel

När Army of Two återvänder vill det inte lämna en träflisa oförstörd. FZ spelar actionrökaren som föredrar sönderskjutna ruiner framför skinande palats.

15

Döden är närvarande i Dead Space 3

Rädslan för att Dead Space 3 ska gå under i ett moln av co-op-action har skrämt en del fans. De nya skärmdumparna lär också skrämma dig – fast på ett bra sätt.

20

Dead Space 3 – ett 100 timmar långt rymdäventyr

Viscerals trea ser betydligt större ut än sina föregångare. Nu berättar utvecklaren om hur de ska få det iskalla skräckäventyret att räcka i – bokstavligt talat – 100 timmar.

17

Army of Two: The Devil's Cartel tillkännagivet

I mars nästa år släpps Frostbite 2-baserade uppföljaren till den kooperativa actionrökaren. Utvecklas av Dead Space-gänget och ska vara en omstart av serien. Missa inte första videoklippet!

26

Dead Space 3

De två första rymdbesöken lär ha rivit djupa sår i Isaac Clarkes själ. Tredje gången har han en beväpnad hjälpreda, men Dead Space 3 är lika vidrigt obehagligt ändå.

17

Dead Space 3

Efter två skräckinjagande scifi-spel och ännu fler sidospår är Dead Space tillbaka i en coolt paketerad co-op-form. Men är den döda rymden lika obehaglig som vi minns den?

10

Dead Space-utvecklarna jobbar på actionspel

Söker en multiplayer-designer till en "spännande online-actionshooter" som ska bli "hörnstenen" i en ny Electronic Arts-studio.

51

Call of Duty: Modern Warfare 3

Den tredje delen i Modern Warfare-serien serverar mer av det den gör bäst – tung action som aldrig ber om ursäkt för explosionerna. Vi träffade Glen Schofield när Sledgehammer och Infinity Ward stannade i Stockholm på sin pressturné.

64

Dante's Inferno

Otrohetsaffärer är ofta rena rama soppan. Ett helvete för samtliga inblandade. Dante's Inferno är inget undantag.