Åh, Nintendo. Vi älskar er för alla fantastiska spel ni släppt men ibland är ni allt goofiga. Vi har knappt hunnit glömma besvikelsen efter att NES Classic Mini och nu verkar historien upprepa sig med SNES Mini.

I ett meddelande på Nintendos svenska Facebook-sida kan vi nämligen läsa följande:

Viktig information angående Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System
Tillgången är begränsad men alla återförsäljare vet hur många konsoler de har att tillgå.
Av allt att döma finns det ett otroligt stort intresse för den nya spelkonsolen och det finns en överhängande risk att tillgången inte kan möta efterfrågan. Vi har från Bergsalas sida kommunicerat med alla våra återförsäljare så de vet exakt vilken volym de kommer att ha att tillgå och i nuläget finns ingen indikation på att vi kommer att få tillgång till fler konsoler i Sverige.

För att veta om just du kommer att få tag på en konsol ber vi dig ta kontakt med valfri återförsäljare som säljer konsolen och försäkra dig om att de har tillräckligt med konsoler för att täcka sina förbokningar.

Observera att inte alla återförsäljare tillämpar förbokningar. Om du är osäker, ta kontakt med det ställe du tänkt handla ifrån och hör dig för.

Flera stora svenska återförsäljare har redan stängt sina förbokningsköer så om du inte var snabb att paxa en i samband annonseringen kan det redan vara kört. Precis som med NES Classic Mini, som sålde slut på bara ett par timmar.