Att folk är besvikna på Battlefield 2042 kan vi nog säga är ett faktum vid det här laget, och till och med EA själva uppger att de är missnöjda. Problemen har hopat sig, och förra veckan meddelade Dice att spelets första säsong kommer att försenas så att de kan fokusera på de värsta tillkortakommandena istället.

Vissa är dock inte nöjda med att vänta på att spelet ska fixas, och därför har en namninsamling startats på Change.org. Målet är 50 000 underskrifter, och i skrivande stund har den nästan 45 000. Skaparen hävdar att en av landets (USA) bästa advokater kommer att driva saken mot EA om de når 50 000 underskrifter.

Skaparen av namninsamlingen säger att EA och Dice inte hållit sina löften och att spelet var ospelbart när det släpptes. Han pekar även på att Steam i vissa fall gjort undantag från sina återbetalningsregler och gett pengarna tillbaka trots att spelare spelat mer än de tillåtna två timmarna.

Huruvida denna insamling kommer att leda till något är högst tveksamt, men det är onekligen en intressant utveckling i soppan.