Ett par dagars absolut stillhet följt av panikdykningar och timtals smygande för att få rätt skottmöjlighet. För vissa är det total tristess, men om du snöat in på ubåtar låter det snarare som himmelriket. #Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific är namnet på #Ubisofts senaste upplaga av sjökrigsföring under andra världskriget, och denna gång står striden mellan USA och Japan i Stilla havet.

<center><img src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/Silent_Hunter_4__Wolves_of_the_Pacific/sh4_29.thumb.jpg" width="128" height="96" border="1" hspace="5" vspace="5" style="border: 1px solid black;"></img><img src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/Silent_Hunter_4__Wolves_of_the_Pacific/sh4_34.thumb.jpg" width="128" height="96" border="1" hspace="5" vspace="5" style="border: 1px solid black;"></img></center>

Briljant grafik, dynamiska kampanjer och möjligheten att spela med eller mot bekanta över nätet är några av säljargumenten, men vi tvingas konstatera att utvecklarna skulle behövt ytterligare några månader på sig för att finslipa detaljerna.