Om uttrycket "Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge" stämmer lär #Half-Life 2: Episode Two bli något utöver det vanliga. Framflyttningsmästarna #Valve har flera gånger skjutit projektet på framtiden och det senaste budet är att spelet ska dyka upp i slutet av sommaren.

<center><img src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/Portal/vlcsnap-77807.thumb.jpg" width="128" height="72" border="1" hspace="5" vspace="5" style="border: 1px solid black;"></img><img src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/Portal/vlcsnap-77661.thumb.jpg" width="128" height="72" border="1" hspace="5" vspace="5" style="border: 1px solid black;"></img></center>

Shacknews fick möjlighet att stilla nyfikenheten genom ett besök hos Valve, där de fick sätta tänderna i #Portal, ett av tre spel som ingår i paketet (de andra två är Episode Two och #Team Fortress 2). Av förhandstitten att döma är det inget sidoprojekt; det jobbas hårt på såväl dialog som handling och pr-bossen Doug Lombardi konstaterar i blygsamma ordalag företagets filosofi:

- At Valve, what you work on should always make your previous work look like shit.