#Valve meddelar att #Left 4 Dead 2-tillägget The Passing släpps imorgon till Xbox 360 och pc. The Passings nya kampanj tar vid strax efter Dead Center-kampanjen. Du kommer än en gång stifta bekantskap med de klassiska överlevarna från #Left 4 Dead med rätt logiska resonemanget att alla åtta vill överleva. En annan nyhet som endast kommer tillfalla innehavare av The Passing är Mutationer som är veckatliga spelevents. Exempel som nämns är "Realism Versus" (aj, aj, aj) och "Chainsaw Massacre" (oändligt med bränsle och alltid motorsåg - mumma!).

Två nya vapen tillkommer - golfklubban och en M60, men annat som du ska vänta dig är stöd för Versus-bottar och en ny kooperativ utmaning att pröva på. En ny zombie vid namn the fallen survivor dyker även upp, som säkert bjuder på varierande motstånd beroende på när AI-regissören vill nyttja honom

Priset blir 560 Microsoft-poäng via Xbox Live, och om du är sugen på det till pc så håller Valve det som de lovat ett flertal gånger. Helt gratis, helt enkelt.