I ett sällsynt fall av klarsynthet så kände #The 3rd Birthday: Parasite Eve-utvecklarna #Square Enix att det var på sin plats att varna för att deras kommande PSP-action "kan" uppfattas som erotisk. Orsaken är att hjältinnan Aya Brea (som jag var hopplöst förälskad i kring 1998) och hennes kläder - för realismens skull - kan trasas sönder och avslöja mer hud när hon slåss mot elaka monster.

- Du kommer kanske finna att några av våra features är erotiska eller sexiga. Men det var inte vår målsättning, faktiskt. Till exempel kan Aya, medan hon slåss, ibland få de [kläder] hon bär söndertrasade och rivna och avslöja mer hud - något som många spelare kan finna ganska sexigt, säger Yoshinori Kitase.

- Men vi gjorde inte det för att visa upp henne i en sexig dager. Det handlar mer om att det är verkligt. Om du slåss så självklart kommer du bli riven och skadad och fördärvad och sårad. Så vi ville bara göra det trovärdigt och realistiskt. Det är allt.

The 3rd Birthday släpps i vinter i Japan och kommer hit någon gång nästa år. Gamescom-trailern återfinnes nedan. Gör den dig upphetsad?