För lite mindre än ett år sedan nådde #Borderlands butiker världen över. Dagarna därefter nådde vår recension världens alla hörn (där det finns internet, såklart) och vår bedömning var att det var ett bra spel med en del skavanker. Nu, som sagt lite mindre än ett år senare, har fyra tilläggspaket nått ut till frälsta eller ofrälse och #Gearbox Software låter dig ta del av alla fem godsaker för ett pris i Game of the Year-utgåvan av spelet.

I vårt arkiv har en ny rulle dykt upp där frontroboten för spelet - Claptrap - tar oss bakom kulisserna där "kändisarna" från spelet talar ut om sina krav, funderingar och hur Claptrap kanske har ett av de hårdaste managerjobben någonsin. Exempelvis vill Mad Moxxi ha sitt vatten smaksatt med diamant - vilket inte går av för hackor (även om det används i hackor i vissa populära alpha-spel idag).

Vi har tidigare rapporterat att du som köper GOTY-utgåvan kommer ges tillgång till demoversionen av #Duke Nukem Forever innan gemene man och nu verkar det som om alla som innehar original-Borderlands kommer erhålla samma favör. Mumsigt även om man fundersamt kan fundera huruvida det förändrar försäljningen av samlingsutgåvan.

Spana in Claptrap här nedan, han är fräcker.