Enligt en affärsrapport från #Namco (via Japan-tolkarna Andriasang) avslöjas att en rad Namco-utgivna spel inte alls nått de försäljningsmål som det japanska företaget förväntat sig. Av den miljon de hoppats på för superba äventyret #Enslaved: Odyssey to the West har hittills bara 800 000 exemplar sålts, och #Dead to Rights: Retribution har bara sålt hälften av de förväntade 700 000 exemplaren. Filmlicenstiteln #Clash of the Titans har floppat riktigt hårt - 250 000 istället för uppskattade 750 000 lär sannolikt inte göra någon japansk kostymgubbe nöjd.

Bland de titlar som trots allt nått försäljningsmålen märks #Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 och det senaste Ben 10-spelet. De dystra sifferrapporterna har fått Namco att skruva ner förväntningarna ordentligt även på #Majin and the Forsaken Kingdom och #Splatterhouse, som båda släpps den 26 november till Xbox 360 och Playstation 3.

Mår du dåligt av vetskapen att det sannolikt är någon japansk chefsgubbe som blir tvångsmatad natto just nu, som straff för de kommersiella felsatsningarna?