#Need for Speed: Hot Pursuit släpptes i mitten av november och sedan dess har innehavare av Windows-utgåvan påpekat att den är mindre finputsad än konsolutgåvorna. Nyligen meddelades att Hot Pursuit Sports Pack väntas ut till Xbox 360- och Playstation 3-utgåvorna den 21 december. Nu har #Criterion Games borta på spelets officiella forum röjt att DLC-paketen endast kommer till konsolerna.

- Hallå alla, tyvärr kommer vi inte släppa Need for Speed Hot Pursuit-DLC till PC. Även om vi sannerligen vill ge den bästa möjliga spelupplevelsen och stöd till PC-communityn (vilket ni redan har märkt) så har vi begränsade resurser som gör att vi inte är kapabla att ge ut nytt innehåll till alla plattformar. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter, men sett från den ljusa sidan så har vi mer uppdateringar och innehåll på väg till PC-spelare. Håll ögonen öppna för nyheter inom kort.

Ja, för dig som är sugen på mer bilar eller dylikt till din Windows-orienterade utgåva av Hot Pursuit ser det inte ljust ut. Men det vore inte första gången som liknande uttalande sagts varefter det kommit till andra format långt senare. Vad tänker du kring Criterions uttalande och agerande?