Nyheter
Heroes of Newerths jätteuppdatering ute

Heroes of Newerths jätteuppdatering ute

15 kommentarer

Av 2010-12-14 17:03


När vi i mitten av maj testade Heroes of Newerth ansåg vi att det var riktigt bra, om än med vissa problem med matchmaking och communityattityder. Det sistnämnda är inte så lätt att ändra, men det första är en av delarna som förhoppningsvis blir bättre med den nu släppta version 2.0.0. Förra veckan meddelade vi om vad som var på väg, och så har nu skett.

Matchmaking för lag samt bättre för singellirare, en ny 3v3-nivå, en ingame-affär för kosmetiska tillägg, ett nytt casual-spelläge men det är inte allt. Vad sägs om samma nivåediterare som S2 Games använder? Därutöver ska gränssnittet vara smidigare med bättre inbyggda kommunikationsmöjligheter och såväl vädereffekter som ett nytt föremål har äntrat spelet. Det är ett föremål som heter Spellshards, som minskar fiendens skydd mot magisk skada.

Nya låtar har även tillkommit - en hel del till och med, vilket säkert är till belåtenhet för en del av er. Ett nytt nemesis-system har tillkommit, vilket passat perfekt om min usle slusk till ultranemesis spelade spelet. Det handlar om att om du slår ihjäl någon minst fyra gånger i rad utan att den andre dödar eller får assist-poäng mot dig så blir du dennes nemesis. Då kan denne "paybacka" dig när lusten - eller möjligheten - att klå upp dig faller på.

För dig som vill ha än mer information rekommenderas spelets officiella tråd fylld med rejält mysig information. Ta för er och så kanske vi ses på spelplanen!

Spelinformation
Kommentarer
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ