Nästa E3 kommer #Vigil Games #Warhammer 40,000: Dark Millennium Online finnas spelbart för allmänheten. Fräsigt va? Redan nionde september i år släpps däremot #Relic Entertainments #Warhammer 40,000: Space Marine. Vad innebär detta? Jo, så fort Relic är klara med Space Marine kommer de hjälpa till med Dark Millenium Online – om det behövs.

– De interagerar definitivt mycket med oss eftersom vi har en vana och en förståelse för varumärket, som de försöker utveckla, säger James McDermott till Eurogamer.

– När det kommer till de grundläggande spelmekanismerna, så tittade de på vårt stridssystem ganska noggrannt vid ett tillfälle för att se om de kunde få det – inte likadant – men vara konsistenta till en viss grad. Det har definitivt varit något som tagits i beaktande.

– Vi försöker på det stora hela arbeta så kollaborativt som möjligt, och då Space Marine är klart, så kan vi bli mer involverade genom att hjälpa dem på en daglig basis allt eftersom vi rör oss framåt. Vi gör något liknande med alla produkter. När någonting närmar sig släpp eller är vid en kritisk punkt, så kommer talang från andra spelstudios och hjälper till så mycket som möjligt. Vi kommer få se det när det kommer till den här titeln också.

Som sagt, nästa E3 kommer Dark Millenium Online vara spelbart, och ett släpp är att vänta innan mars 2013.