Nyheter
Call of Duty: Elite till pc trots allt?

Call of Duty: Elite till pc trots allt?

24 kommentarer

Av 2011-11-16 16:28


Elite eller inte Elite, det är frågan Call of Duty: Modern Warfare 3-spelare ställer sig. I går sa Activision att man inte kan garantera att statistikverktyget/den sociala tjänsten Elite släpps till pc]. Uttalandet överraskade alla, kanske till och med Activision själva eftersom de nu gått ut med en dementi.

– Vi uttryckte oss klumpigt, säger företaget i ett uttalande till VG247. Målet har alltid varit att erbjuda Elite till pc. Det har inte satts en tidpukt för detta gratiserbjudande, så håll ögonen öppna för nyheter om det.

http://www.fz.se/bilder/?id=352122
Kanske kommer denna vy till pc-spelarna framöver.

Fortfarande ingen garanti för att Elite faktiskt släpps till pc, men betydligt mer positivt än gårdagens besked.

Elite är en extratjänst till Call of Duty-serien som finns både i gratisversion och som prenumerationstjänst. Den förra förser användarna med statistik och annat, medan betalande användare för ungefär 400 kronor per år får dlc-paket, turneringserbjudanden, klanfunktioner, tv-sändningar och mycket annat. Tjänsten finns tillgänglig för PS3- och Xbox 360-spelare, men trycket vid lanseringen har varit så stort att prenumeranterna lovats en gratismånad som kompensation. För pc var tanken att Elite skulle släppas till Modern Warfare 3-premiären förra veckan, men så blev alltså inte fallet.

Konsolrecension – Modern Warfare 3
Tipstack till Abbevik.

Hämtar priser från Prisjakt.nu ...

Priser från Prisjakt.nu Prisjakt.nu
Spelinformation
Kommentarer
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ