Nyheter
Sony: PS4-tillkännagivande skulle vara "distraherande"

Sony: PS4-tillkännagivande skulle vara "distraherande"

24 kommentarer

Av 2012-02-19 11:40


Vi börjar närma oss generationsgränslandet när vi lär känna till någonting om nästa generations konsoler. Wii U tillkännagavs redan förra året, och en del pekar på att en ny Xbox kommer presenteras någon gång under året. Det har tidigare florerat rykten kring att även Sony ska tillkännage något nytt i år, men dessa har tidigare delvis skjutits i sank och än mer nu efter att Sony Amerika-chefen Jack Tretton meddelat att det helt enkelt inte ligger i tiden.

– Jag skulle, helt ärligt, bli väldigt distraherad om jag skulle behöva snacka om nästa generations-hårdvaran i år. Just nu är vi fokuserade på Playstation 3, och jag kommer släppa [PS Vita] om sju dagar, så jag vill inte behöva tänka på att försöka släppa ny teknologi inom kort, säger Jack Tretton till IGN.

Beroende när Microsoft planerar att få ut sin nästa maskin, vill bland annat Epic Games få ut sin nästa grafikmotor lagom till nästa konsolgeneration. Motorn kommer trots allt visas upp i år, så då lär vi se vad nästa generation rent konkret kommer kunna erbjuda i ett tidigt skede.

När tror du att Sony tillkännager sin nästa Playstation?

Twittra

Facebook

Kommentarer
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ