Nyheter
Valve avfärdar konsolryktet

Valve avfärdar konsolryktet

18 kommentarer

Av 2012-03-09 18:48


De flesta av er har antagligen inte kunnat undgå det rykte som florerat senaste tiden om att Valve förbereder en Steam-konsol. Åsikterna bland FZ-läsarna har varit minst sagt varierade, men oavsett om du tycker att en Steambox vore himmelriket eller helvetet så tycks det inte ligga någon sanning i uppgifterna, enligt Valve själva.

Företagets marknadschef Doug Lombardi förklarar att det kan var deras initiativ med Steam Big Picture Mode UI (nytt Steam-gränssnitt specifikt anpassat för de som kopplar datorn till tv-skärmen) som förväxlats med snacket om en Valve-konsol.

– Vi förbereder Steam Big Picture Mode UI och börjar bli redo att skeppa det, så vi bygger boxar att testa det på. Vi gör också massvis med andra experiment med biometrisk feedback och sådana saker, som vi talat ganska mycket om. Allt det är saker vi jobbar på, men det är långt ifrån att Valve skulle skeppa någon slags hårdvara, säger Doug Lombardi.

– Oavsett om vi snackar om att Valve ska göra hårdvara eller ingå partnerskap med andra, så är inget sådant på gång inom den närmsta tiden.

Källa: Kotaku

Twittra

Facebook

Kommentarer
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ