Nyheter
Muffinprotest mot slutet i Mass Effect 3

Muffinprotest mot slutet i Mass Effect 3

88 kommentarer

Av 2012-03-26 14:29


Spelarrörelsen "Retake Mass Effect 3" – en rörelse som bildades i protest mot slutet i Mass Effect 3 – arrangerar en ny kampanj för att göra sin röst hörd. En stor del av kritiken mot slutet är att det enda som skiljer de tre olika sluten åt är färgen på explosionerna. Därför ska rörelsen skicka muffins i tre olika färger med samma smak till Bioware. Texten "No matter what color you choose, they all taste the same" ska följa med i varje muffinskartong.

Kontroversen kring slutet i Mass Effect 3 har växt sedan spelet släpptes för ett par veckor sedan. Bland annat har spelare samlat in 80 000 amerikanska dollar till välgörenhetsorganisationen Child's Play för att väcka uppmärksamhet för proteströrelsen. Besvikna fans har också anmält Bioware till amerikanska motsvarigheten till konsumentverket.

Bioware-chefen har skrivit ett personligt brev till fansen där han lovar att alla frågor kring slutet ska besvaras i april. Att företaget viker sig för kritiken har i sin tur skapat ytterligare konflikter där speljournalister och branschmänniskor menar att upprörda fans förstör konstformen dataspelsutveckling.

Vad tycker du om uppståndelsen kring slutet? Gör din röst hörd i kommentarerna. Glöm inte spoiler-taggen om vill kommentera något om handlingen.

Retake Mass Effect 3 Cupcake Campaign
Andra var nöjda med Mass Effect 3

Hämtar priser från Prisjakt.nu ...

Priser från Prisjakt.nu Prisjakt.nu
Spelinformation
Kommentarer
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ