Nyheter
Ny information om Mass Effect 3 ska få fans att häpna

Ny information om Mass Effect 3 ska få fans att häpna

78 kommentarer

Av 2012-04-03 08:53


Enligt en forumanvändare på det officiella Bioware-forumet kommer ny "stor och häpnadsväckande information" att avslöjas om Mass Effect 3 på spelmässan PAX i helgen. Forumanvändaren ska ha träffat röstskådespelaren som spelar Admiral Hackett, Lance Henriksen, på den svenska science fiction-mässan Scifiworld.

– Lance frågade mig vad jag tyckte om spelet. Jag svarade att det var mycket bra fram till slutet. Han hade hört mycket om folks reaktioner och han förstår dem eftersom det inte fanns ett riktigt avslut på serien. Han visste också vad som kommer att hända i framtiden med berättelsen i ME3, men han kunde inte säga någonting om det. Slutligen sade han att Bioware planerar att tillkännage något stort och häpnadsväckande på PAX på fredag.

Observera att det här bör tas med en stor skopa salt då ingen kan verifiera forumanvändarens uppgifter. Dock har Lance Henriksen varit på mässan i Göteborg, precis som användaren skriver. Om det han eller hon skriver stämmer är det mycket möjligt att information kring det nya innehållet som ska ge fans ett annorlunda slut kommer att tillkännages. Vad tror du?

På bilden syns Admiral Hackett.

Hämtar priser från Prisjakt.nu ...

Priser från Prisjakt.nu Prisjakt.nu
Spelinformation
Kommentarer
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
FZ