Nyheter
De uppretade Tera-fansen får rätt – blodet kommer tillbaka

De uppretade Tera-fansen får rätt – blodet kommer tillbaka

39 kommentarer

Av 2012-04-25 19:34


I förrgår rapporterade FZ om att censuren i den europeiska versionen av MMO-titeln Tera fått spelarna att se rött. Nu viker sig utgivaren Frogster för kraven och lovar att blodet kommer tillbaka.

– Som ni alla har uppmärksammat togs blodeffekt-slidern bort från OBT-klienten. Vi vill först och främst be om ursäkt till er för att vi inte kommunicerade denna förändringen som vi borde ha gjort. Vi förstår vikten av att vara transparenta med vår community. Den europeiska lanseringsversionen av spelet kommer fortfarande vara lite annorlunda från den nordamerikanska och koreanska: det enda hotet mot vår 12+-åldersmärkning var blodstänket på skärmen när du dödar vissa monster. Denna effekt är lätt modifierad i den europeiska versionen, förklarar Frogster på det europeiska Tera-forumet.

Blod-slidern kommer tillbaks till spelet via en patch i maj.

Frogster förklarar också att de har gjort vissa ändringar på Elin-rasens karaktärsdesign. Nya texturer och ny design gör att Elin-flickorna får nya kläder, i ett initiativ att skydda barn från "tvivelaktiga spelare". Om du fortfarande undrar vad som åsyftas så räcker det antagligen med att se nedanstående video.

Tera släpps nästa månad.

Läs mer om Tera här

Hämtar priser från Prisjakt.nu ...

Priser från Prisjakt.nu Prisjakt.nu
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • kalkih
  kalkih 2012-04-25 20:53
  Nomz skrev:
  Så patetiskt sexualiserat att jag vill skratta. Smaklöst som fan! Lägg sedan på det faktum att ArenaNet som gör GW2 stämmer Tera för att ha stulit från dom, så har du alla anledningar du behöver för att inte köpa skiten.


  ArenaNet har inte stämmt Bluehole studios.

  Get your facts right.
 • kalkih
  kalkih 2012-04-25 20:54
  Drapan skrev:
  Ruskigt smaklös design av dem att från början göra karaktärerna sådär.

  Lättklädda (till viss del ganska uppenbart av sexuell natur) småflickor. Jomenvisst, bra jobbat.

  Missförstå mig inte, hade inte klagat det minsta om det var ett hardcore porr mmo där det gick ut på att klä av tjejer enbart med hjälp av snorren. Men ett spel med vad som enbart kan beskrivas som pre-pubertala småflickor som presenteras på det här sättet? Det finns gränser.


  Du vet att spelet är utvecklat i korea va?
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ