Nyheter
Minecraft till Xbox 360 nu i veckan – se trailern hos FZ

Minecraft till Xbox 360 nu i veckan – se trailern hos FZ

16 kommentarer

Av 2012-05-06 23:43


Minecraft släpps till Xbox 360 nu i veckan, och därmed har en lanseringsrulle porträtterats i vårt arkiv där du ges inblick i vad du har att se fram emot. Detta inbegriper bland annat splitscreen för upp till fyra spelare, onlinesessioner där upp till åtta spelare kan samverka och det mesta gällande skapande av egna föremål och egna världar.

Den 9 maj alltså. Är du sugen?

Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Scream112
  Scream112 2012-05-07 01:10
  raefzm88 skrev:
  Hade hellre sett detta som en PC exklusiv titel. I övrigt så är väl Minecraft ingenting utan mods? Isf känns konsolversion meningslös. Antar att Notch blev girig.  inb4 downrated.


  Ah, fy fan för spel som fungerar på annat än PC... usch, fy, tvi! speciellt när det är svenskt och något så banbrytande som Minecraft har varit... nej fy fan för att vara stolt över vad ett svenskt geni har skapat...

  Sedan lite mer seriöst, mindre sarkastiskt, för att svara på din bristande kunskap när du i princip menar på att konsolversionen skulle bli/vara utan mods, så har det sagts att de planerar att släppa Mods på xboxen, dock ej vid release. Om det blir något utav detta eller ej kan väl bara gudarna (notch) säga, eller de som faktiskt står för utvecklandet utav själva xbox-versionen. Vi får väl se... men det är iaf vad de har sagt.

  Jag är glad att det kommer till xbox, känns som ett perfekt co-op lir för fyra pers att sitta och lira i soffan, kan nog vara riktigt skoj faktiskt. Tänker stödja Mojang genom att köpa det på xbox också iaf. Gillar det dom gör, hur dom gör det, och vill stödja svenska utvecklare! (Dock inte DICE)
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ