Nyheter
Starforge – futuristiskt Minecraft spelbart nu

Starforge – futuristiskt Minecraft spelbart nu

34 kommentarer

Av 2012-05-31 20:11


Gillar du tanken på att ha en oändlig värld där du bygger baser, samlar resurser och försvarar dig mot rymdinvasioner såväl på marken som uppe i himmelen? Då bör du lägga tid på att spana in StarForge, ett indielir från studion CodeHatch som även går att beskriva som ett Minecraft som idkat älskog med Halo. Bygg din drömbas som sedan ska hålla dig säker från antingen utomjordingar, eller från andra spelare.

Det finns i nuvarande alpha-version ett överlevnadsläge, där du behöver skapa någonting som kan hålla dig säker från en invasion av fula rymdkräk. Du kan köpa fordon, vapen och om du ids kan du flyga upp högt bland stjärnorna för att bygga en egen rymdstation. Det andra spelläget som är på frammarsch är ett lag-mot-lag-läge som handlar om att du samlar resurser, försvarar en nyckelpunkt samtidigt som du ska meja ner det andra lagets nyckelpunkt.

Just nu är spelets sajt fantastiskt överbelastad, men så fort det går kan du ladda ner alpha-klienten och prova på överlevnadsläget som det passar dig. Själva spelet kommer även i framtiden vara free-to-play, med möjlighet att köpa nya karaktärer, klasser och föremål. Missa inte filmen nedan som förklarar spelets potential.

Den tidiga alphan är alltså spelbar, men i behov av puts. Därav bör du vara försiktig med att förvänta dig för mycket.

Direkt nedladdningslänk till alphan
Tipstack till Paintedpain, Lolki och Paladia.
Spelinformation
 • StarForge
 • StarForge

  Release: 2014

  Utvecklare: Okänd

  Förläggare: Okänd

Twittra

Facebook

Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • KlosterKatten
  KlosterKatten 2012-05-31 20:28
  Såg det tidigare idag, väldigt tidigt stadie just nu men hela grund idén gillar jag, hoppas det utvecklas bra!
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ