Nyheter
Storskurken i Black Ops 2 fångad på film

Storskurken i Black Ops 2 fångad på film

12 kommentarer

Av 2012-07-11 14:29


Uppladdningen inför höstens Call of Duty-release, Black Ops II, har rullat igång ovanligt tidigt, och i dag kan vi bjuda på en film där huvudskurken Raul Menendez skymtar förbi som hastigast.

I samband med filmen avslöjas att spelets theme-musik skrivs av Trent Reznor, grundare av och sångare i industrirockarna Nine Inch Nails. Reznor har tidigare gjort filmmusik, bland annat till The Social Network om Facebook-grundaren Mark Zuckerberg (Reznor och Atticus Ross vann Oscar och Golden Globe för musiken) och The Girl with the Dragon Tattoo. Han har även haft ett ljudmässigt finger med i spelvärlden tidigare, exempelvis i Quake (nej, Nine Inch Nails-loggan på ammo-boxarna var ingen slump).

För USA Today berättar Reznor vad som får honom att delta i detta projekt, och även en del om sin bakgrund som hängiven gamer.

Call of Duty: Black Ops II släpps den 13 november. FZ:s spåkula skvallrar om hyfsade betyg, monsterförsäljning och ett eller annat klagomål på att serien var bättre förr.

Call of Duty: Black Ops II
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
  • DeryckW
    DeryckW 2012-07-11 15:14
    booNZXTood skrev:
    blää, har inget emot cod.. men helt seriöst är trött på serien. Alltid samma saker i spelen och det kvittar vad dom gör spelen blir bara tråkigare och tråkigare online.. Call of Duty MW och MW2 var dom bästa.


    Call of Duty 1 och 2 var bäst i serien.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ