Nyheter
Black Ops 2 försöker väva ihop spel, musik och film

Black Ops 2 försöker väva ihop spel, musik och film

27 kommentarer

Av 2012-07-19 00:38


Vad är Call of Duty: Black Ops 2? Är det en uppföljare? Kommer det komma DLC? Kommer det vara samma sak som det brukar vara? Ja, ja, kanske. En ny film har dykt upp där David S. Goyer (medförfattare bakom The Dark Knight Rises), Nine Inch Nails-sångaren tillika kompositören Trent Reznor, Treyarch-chefen Mark Lamia och företagets regissör Dave Anthony diskuterar relationer mellan filmer, spel och musik. Ja, det är Blops 2 som diskuteras, och spelet släpps i november.

Vad har du för förhoppningar på Blops 2? Är du kanske sugen på en någorlunda välsvarvad ostig rälspangare extra allt, med fler än 9000 olika saker att låsa upp i flerspelarläget?

Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Friberg
  Friberg 2012-07-19 03:26
  Lite mjölk i det hela också! Så blir det Oboy. Eller nej, det blir det inte, blir mest skit.
 • Preed
  Preed 2012-07-19 03:32
  gnu skrev:
  Preed skrev:
  David S. Goyer är jävligt hit-and-miss. Han har gjort en hel del skit också. Trent Reznor brukar leverera dock! Men är jag sugen på Black Ops 2? Not really, dom behöver göra MER för att jag ska få sug på den här serien igen.


  vad yrar du om, hur kan du ha tröttnat på en serie när du bara spelat första delen? black ops story var ju oscar-material jämfört med modern warfare, detta lär ju vara på minst samma nivå.


  Ja men en bra story duger inte när spelets gameplay är totalt oengagerande och har tappat mystiken och det intressanta för länge sedan. Då pratar jag om den här "Call of Duty-generationen".

  Även fast dom skriver sin generiska terrorist-och-amerikanstory bättre än andra titlar i serien så behöver ju det knappast betyda att det är illegitimt att jag är less på serien?

  Vad yrar DU om?
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ