#Ubisoft har under helgen släppt en uppdatering till #Ghost Recon: Future Soldier. Patchen åtgärdar de bekymmer med icke fungerande kontroller som drabbat vissa användare och som vi tidigare rapporterat om. Den kortfattade ändringslistan följer:

Klicka för mer information

- Mouse + WASD keys not working for some configurations;
- Mouse + Xbox 360 Controller:
o No need to unplug the pad, everything will work simultaneously;
o When you connect/disconnect pad on-the-fly, the key icons will change during the next pop up (the game will display pad icons if the pad is connected).

Uppdateringen tog ett par veckor längre tid att få färdig än vad Ubisoft först sa, och Ubisoft passar samtidigt på att be om ursäkt till de pc-spelare som drabbats av problemen. Man arbetar för närvarande på version 1.4 av spelet, och den innehåller dels de uppdateringar som konsolversionerna redan fått (info här) och (här). Generellt talas det om förbättringar på områdena grafik, stabilitet, prestanda och nätspelande. Patchen släpps när den är "tillräckligt testad".

Future Soldier släpptes till PS3 och Xbox 360 i slutet av maj och efter en del förseningar landade pc-versionen den 28 juni. Snart strömmade rapporter om diverse problem med kontroller, bilduppdatering och annat i pc-upplagan in, och förhoppningsvis lyckas Ubisoft putsa bort problemen.