Nyheter
"Black Ops II både förnyar och vårdar arvet"

"Black Ops II både förnyar och vårdar arvet"

24 kommentarer

Av 2012-09-23 14:38


För att bibehålla en relevans måste serier förändras, men samtidigt måste man vårda kärnfansen och inte ändra för mycket. Treyarch-chefen Mark Lamia tror att de kommer att lyckas göra just detta med Call of Duty: Black Ops II.

– Multiplayer är livsblodet i serien. Call of Dutys multiplayer spelas 365 dagar om året, 24 timmar om dygnet, över hela världen. Men jag tror att vi kan bli ännu bättre.

Lamia menar att Black Ops hade allt, förutom nytt, friskt blod i kärn-gameplayet. Den här gången behåller de kärnan men har valt att lägga till viktiga nyheter.

– Jag tror att du måste göra spelet tillgängligt men ändå ha ett djup. Jag tror att det kommer ta ett tag för spelarna att skala bort lagren på det här spelet för det är mycket som pågår under ytan. Det finns massor olika sätt att spela det på nu. Om du vill överleva måste du hålla dig till målen och spela med ditt lag.

Är detta ett stort kliv framåt för Call of Duty? Michael Gill pratade med utvecklarna och spelade multiplayer under Gamescom.

Hämtar priser från Prisjakt.nu ...

Priser från Prisjakt.nu Prisjakt.nu
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Jozo
  Jozo 2012-09-23 14:47
  Själv så hoppas jag att de snart återgår tillbaka till "less is more"-konceptet! Se på Cod Uo och Cod 2, de är fortfarande de två spelen i serien (tillsammans med ettan) som kräver mest skicklighet och är överlägset de roligaste spelen i serien enligt mig.

  Varför? Jo för att det inte är så mycket skit som händer runtom en som inte har med spelarens skicklighet att göra ,utan bara består av tur...
 • Ztreek
  Ztreek 2012-09-23 14:44
  nej.
 • dmn
  dmn 2012-09-23 15:42
  generalfil skrev:
  Spela med sitt lag på cod ? Hah lycka till med det bland balletsnurrande skrikande p12or xd

  Det ironiska är att det är såna som dom som skriver "xd".
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ