Nyheter
FZ Play – Historien om Call of Duty

FZ Play – Historien om Call of Duty

48 kommentarer

Av 2012-11-09 16:21


Snart är det dags igen. Ett nytt Call of Duty lockar tiotals miljoner att hala fram plånboken och ungefär lika många att skriva bitska forumkommentarer med en mejeriprodukt som skällsord.

På tisdag släpps Call of Duty: Black Ops II, och som uppladdning för den annalkande åsiktsstormen berättar FZ Play historien om Call of Duty. Från Allied Assault-avhoppet och den tokhyllade debuten via konsolexklusivitet, återuppståndelsen med det moderna kriget till nästa veckas garanterade storsäljare. Vi ger er drygt åtta minuters historielektion om en av det senaste decenniets viktigaste spelserier.

FZ:s recension av Call of Duty: Black Ops II har just lämnat jäsningen och är på väg in i ugnen. Vi räknar med att ta ut den för allmän avsmakning i början av nästa vecka.

Call of Duty: Black Ops II

Hämtar priser från Prisjakt.nu ...

Priser från Prisjakt.nu Prisjakt.nu
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • WildThing
  WildThing Admin 2012-11-09 16:57
  Det var väldigt intressant att samla material och klippa den här videon. Det blir ju en nostalgitripp från den senare delen av ens gamingliv. CoD1 är fortfarande ett av de bästa WW2 titlarna, men jag hade helt glömt bort hur jävulusiskt bra CoD2 var i sin kampanj. För att inte säga Black ops, som nog är min favorit därefter. Även om serien är kanske lite "uttjatad" så känns varje del relativt unik. Oavsett hur mycket man kanske vill hata CoD så har jag svårt att göra det :)
 • maracilus
  maracilus 2012-11-09 17:38
  Det bästa cod spelet är cod 2 enligt mig
 • Boomer
  Boomer 2012-11-09 21:18
  StrongBad skrev:
  Jag älskar CoD-serien. Jag har aldrig tröttnat på den och det ser inte ut som om jag kommer göra det under 2013 heller.

  Vet du vad? Jag är glad att du har hittat något du gillar att spela. Uppenbarligen så finns det folk här på FZ som vill ta den lyckan ifrån dig, men du ska veta att du fick en tumme upp av mig åtminstone.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ