Nyheter
FZ-guiden: så blir du bannad i Call of Duty: Black Ops II

FZ-guiden: så blir du bannad i Call of Duty: Black Ops II

34 kommentarer

Av 2012-11-12 20:10


Inatt släpps Call of Duty: Black Ops 2 och även om det kommer vara en hetsk debatt som involverar mejeriprodukter kommer spelet sälja i miljoner, och det kan till och med hända att det smaskar i sig all din fritid. Nu har Treyarch röjt vad du behöver göra för att bli bannad från flerspelarläget, och därigenom få tid över till annat. FZ försvenskar och summerar, så plugga in nedstående information så att det imorgon inte finns några frågetecken.

  Så blir du bannad i Call of Duty: Black Ops II

  Först och främst är det värt att notera att det finns två sätt du kan bli bannad på. Temporärt (48 timmar till 2 veckor) eller permanent (FÖR EVIGT!). Först listar vi hur du gör för att temporärt öppna upp för mer fritid, följt av hur du ska göra för att ha hur mycket fritid som helst.

  För att bli bannad temporärt:

 • "Boosta" dig själv och dina kamrater: Det vill säga, rigga matcherna mot andra spelare för att ni båda snabbt och ohederligt ska stiga i rangerna, låsa upp nya prylar och dylikt.
 • Utnyttja alla buggar du finner: det kommer säkerligen finnas såkallade glitches både här och där vilket ger dig orättvisa övertag mot spelare som inte använder sig av dem.
 • Svär och var allmänt otrevlig över röstchatten alterntivt använd obscena emblem: genom att bete dig som en gris blir du förpassad till en CoD-värld i ensamhet.
 • Bete dig som ett svin och filma det: i och med att Black Ops II kommer med en direkt-till-Youtube-funktionalitet är det lätt att lägga upp filmer där du beter dig opassande, alternativt strömmar till, och med, exempelvis olicensierade tv-program och musikslingor.
 • Nyttja otillåtna tillbehör: införskaffa och använd exempelvis modifierade kontroller, IP flooders och lag switches.

  Det fina i den temporära kråksången är att det bara är att fortsätta på samma sätt, fast mer extremt, för att bli permanent bannad. Pick your poison, som ibland sägs i Utlandet. Dock finns det som sagt ett par genvägar till att bli permanent bannad – direkt!

  Genvägen till fullständig frihet:

 • Modda ditt spel alternativt hacka det: ladda ner en fuskprofil, använd dig av fuskprogram – och var tydlig med det.
 • Spela piratkopierat: kanske kan du finna en fil som får spelet att verka piratkopierat, bara för att på så sätt kunna njuta av det vackra höstvädret lite extra.

Ja, nu har du alla verktyg du behöver för att inte vara fast i spelet resten av året. Vårt betyg kommer du få stifta bekantskap med imorgon klockan 09:00.

Källa: Call of Duty-sajten

Hämtar priser från Prisjakt.nu ...

Priser från Prisjakt.nu Prisjakt.nu
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • DeryckW
  DeryckW 2012-11-12 20:36
  Fan, visste knappt om att detta spelet skulle komma ut denna vecka. Känns som man lever i en bubbla, men så jävla ointressant är detta spelet för mig. Klickade in här enbart för att läsa hur man blev bannad utan att fuska med riktiga fusk program.
 • MrPeters
  MrPeters 2012-11-12 20:33
  Får hoppas att de faktiskt lyckats med detta så att BO2 inte dör ut pga fuskare...
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ