Nyheter
"Det spelar ingen roll om Project Eternity floppar"

Flip, flippety flopp... it's all about the money.

"Det spelar ingen roll om Project Eternity floppar"

40 kommentarer

Av 2012-12-03 23:10


Eftersom Kickstarter-initiativet Project Eternity redan bekostats av fansen (3,9 miljoner dollar!) så spelar det ingen roll om titeln floppar i handeln, säger Obsidian Entertainments Chris Avellone.

– Det spelar ingen roll om det floppar, men det tror jag inte att det kommer göra. Det trevliga med Kickstarter är att folk redan betalat för spelet. Så allt som händer efter det är jättebra, men vi vet vad vår budget är, och rent praktiskt sett så är det allt vi är fokuserade på: vi ska göra ett spel för den här pengasumman, säger Chris Avellone till Gamasutra.

Läs den fullständiga intervjun här. Chris Avellone förklarar bland annat att det kan bli tal om fler Eternity-spel i framtiden, och ifall det första spelet inte säljer tillräckligt bra för att dra till sig intresse hos traditionella utgivare så kan Kickstarter bli ett alternativ igen.

Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Typhor
  Typhor 2012-12-03 23:41
  torylva skrev:
  Fruktansvärt dålig attityd för en spelskapare IMO...
  "Ha, ni har redan betalt för det ändå. Ifall ni nu tycker det var dåligt, sucks to be you!"


  tror han menade att det spelar ingen roll om det Säljer dåligt eller inte för de som ville ha spelet har redan köpt det. Tvivlar starkt på att Obsidian skulle tycka det du påstod
 • neocon
  neocon 2012-12-03 23:42
  Snarare "de som gillar denna typ av spel har redan betalat för det så det kvittar om det slår igenom i mainstream. Det viktiga är att fansen får något dom är svältfödda på"
 • Qvisten
  Qvisten 2012-12-03 23:42
  Tror ju inte det var så han mena fast det kanske lät så. Skulle tro han menar att Folket som ville ha detta spel får vad dom vill ha så kvittar det om resterande inte vill ha det för fanbasen är förhoppningsvis nöjd och då är dom nöjda för de har inte förlorat nått och förhoppningsvis gjort ett bra spel.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ