Nyheter
Dayz-mannen intervjuas om trycket från fansen

Dayz-mannen intervjuas om trycket från fansen

8 kommentarer

Av 2013-01-07 20:54


De alldeles eminenta tédrickarna borta på nyhetssajten VG247 har publicerat en sedan tidigare okänd intervju med DayZ-mannen Dean Hall, där han diskuterar trycket från fansen och Dayz-spelets hektiska utvecklingsprocess. Klippet är ifrån i höstas och är särskilt intressant eftersom Dayz som bekant missade sin deadline och att det avslöjats att arbetet tärt hårt på Dean Hall personligen.

Källa: VG247
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Ajrik
  Ajrik 2013-01-07 21:19
  Wow... dom kunde inte haft en bättre talesperson/utvecklare än Rocket för DayZ. <3

  Idag kom han tex in i en Twitchtv-kanal (Lirik) som streamade DayZ och började besvara frågor i chatten helt otippat. Han verkar verkligen bry sig om sina fans och gömmer sig inte i ett hörn som andra utvecklare.
 • Draug
  Draug 2013-01-07 21:37
  Skit i vad alla andra säger Dean! Gör vafan du vill! We love you!
 • Monstertarzan
  Monstertarzan 2013-01-07 21:31
  Det börjar mer och mer uppdagas för mig att det här är precis det multiplayer/coop spel jag har väntat på alla dessa år. Konceptet "DayZ" är så otroligt mitt i prick!

  Vad som gör mig ännu gladare är att för varje intervju och blogginlägg som Rocket gör så känner jag bara hur han tar den här idén åt rätt håll.

  Efter senaste blogginlägget så börjar det klia i fingrarna lite grann, speciellt eftersom det var ett tag sen jag spelade DayZ.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ