Nyheter
Pc-spelarna ska inte behöva vänta på Splinter Cell: Blacklist

Pc-spelarna ska inte behöva vänta på Splinter Cell: Blacklist

40 kommentarer

Av 2013-01-22 14:53


Windows-lirarna ska inte behöva vänta extra på Splinter Cell: Blacklist, utlovar Ubisoft. Deras smygtitel försenades som bekant nyligen till augusti, men detta datumet ska alltså gälla även för pc.

– 20 augusti-datumet gäller för pc-versionen också, säger en Ubisoft-representant till RPS.

På senare tid har det blivit allt vanligare att Windows-versionerna av populära multiformatsspel kommer långt senare till pc än till konsol. Tror du att Ubi kommer hålla sitt löfte?

Förutom Windows släpps Splinter Cell: Blacklist också till Xbox 360 och Playstation 3.

Mer om Splinter Cell: Blacklist

Hämtar priser från Prisjakt.nu ...

Priser från Prisjakt.nu Prisjakt.nu
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • PcGamer
  PcGamer 2013-01-22 15:10
  Frågan är väl snarare om de ens vill ha era spel numera. Ni har ju helt missat varför de andra spelen var bra.
 • Qvisten
  Qvisten 2013-01-22 15:32
  WarpGuN skrev:
  Qvisten skrev:
  Kanske för tillverkare oftast koncentrerar sig på dåliga konsoler och "finslipar" mer på pc versionen lol... Nä för att det oftast portas en mög version till oss PC spelare så tar det längre tid. Detta kan ju vara intressant att se hur det blir :)
  Avvaktar tills man vet, trött på ofärdiga spel vid release.


  Vad är dåligt med konsol menar du?


  Idag är min mening, det mesta. Jag har wii, ps3 och 360,ds och haft alla andra konsoler genom tiderna även udda grejer som amiga cd32 vilket inte många hade i Sverige :P
  Förr var det bra det passa in och tillförde något som nintendo 8bit sega 16bit super nintendo osv. Men dagens konsoler är inget kul, håller tillbaka PC spel, dyrt för indie utvecklare och små studios, uppdatera tar tid o pengar osv och du kan inte bygga på konsolerna så de håller tillbaka utveckling av spelindustrin i sin helhet efter ett litet tag.

  Ska tillläga att jag endast använder 360 och ps3 som mediaspelare och kör netflix osv, möjligtvis köper ett arcade spel 1gång om året eller nått.

  Pc använder jag alltid. Öppet flexibelt, bra tillgänglighet och kan anpassa hur du vill men en viktig grej för mig är också mus och tangentbord. Det kvittar hur många som säger att jag kan minsann köra lika bra med kontroll osv, bullSh*t säger jag, för där har du autoaim, slö när du ska vända och dålig precision osv. PC kan du ha mus o tangentbord eller bara plugga i kontroll till det spel jag vill ha det till. Finns många fler orsaker som vi kan ta en annan gång.
  ---------
  Glömde ju en viktig grej till, moddning. Konsol is a nono...
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ