#Ninja Theory lyckades i och med #DmC: Devil May Cry med bedriften att uppröra jättemånga gamers och kritiker på en hel mängd olika sätt. En del är förbannade för att det är mer lättspelat än tidigare Devil May Cry's, att det inte körs i 60 fps och en del är arga på att nya Dante inte är den Dante de är vana vid. Kritiker har generellt rosat spelet, och verkar i många lägen tro att "alla haters" endast är arga på att det är en ny Dante, vilket gamers som är arga av de andra anledningarna blir arga på.

Om vi nu skulle föreställa oss att alla endast är arga för att det är en ny Dante (vilket inte stämmer!) har #Capcom en lösning på gång. Ett kostym-dlc är på väg där du för 30 spänn kan få Dante att se ut på tre nya sätt. Nämligen som klassiska Dante från #Devil May Cry 3, mörker-Dante och neo-Dante. Om detta skulle få folk att sluta vara arga på varandra är oklart, men hur som dyker det utan tvivel upp nya anledningar att vara arga på andra människor snarare förr än senare.

Inom kort väntas även Bloody Palace-spelläget ut, som erbjuds genom en gratis uppdatering där du på 100 nivåer ska överleva mot drivor av kreatur som tycker sämre om Dante än vad du gör.