Nyheter
Så här ser flerspelarläget ut i Aliens: Colonial Marines

Så här ser flerspelarläget ut i Aliens: Colonial Marines

49 kommentarer

Av 2013-01-31 17:38


Sega och Gearbox Software gör oss redo för kommande Aliens: Colonial Marines. Tidigare kunde vi läsa om planerade dlc-paket och nu har vi fått en ny trailer.

Trailern tar upp flerspelarläget och vad vi har att se fram emot. Det är dock en relativt svordomsfri liten film, något som det säkert kommer höras mycket av när väl spelet släpps.

Aliens: Colonial Marines släpps 12 februari till pc, Playstation 3 och Xbox 360. Någon gång i slutet utav mars ska det även släppas till Wii U.

Hämtar priser från Prisjakt.nu ...

Priser från Prisjakt.nu Prisjakt.nu
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Hannu
  Hannu 2013-01-31 17:49
  Ser riktigt dåligt ut, tyvärr. Såg fram emot detta spel. :(
 • lolBEEF
  lolBEEF 2013-01-31 18:10
  Vad i hela he- Spitters? Boilers? Boomers? Chargers? Tankers? Spankers? Smoke Screen?
 • dotque
  dotque 2013-01-31 20:09
  Greatmalinco skrev:
  Jag måste säga att jag är riktigt taggad på detta spel! Tycker inte alls spelet ser särskilt grafiskt dåligt ut. Visst har de misslyckats rejält med marknadsföring och trailers men gameplaymässigt så ser det jättebra ut! De har lyckats få till samma ljus och känsla som James Camerons film och de följer storyn ändå! Att de har olika nya raser har jag inget emot heller. Visst hade de kunnat haft Praetorian istället för Crushers men fortfarande så tycker jag att de inte gör något allvarligt misstag.

  Det hela handlar om att göra spelet varierat visst Warriors i all ära men om vi ser till vad de hade kunnat haft om de följt storyn till punkt och pricka så hade de bara varit warriors på LV-426 då de är de enda som man såg förutom drottningen. Att införa andra nya Aliens gör så att all gameplay blir varierad både i singel och multiplayer! Framförallt så ser singeplayern riktigt bra ut och det är av den anledningen som jag kommer köpa spelet . Om flerspelarläget blir bra är ju givetvis ett stort plus och jag tror den kommer vara rolig! Särskilt eftersom de väver ihop vissa delar av multiplayern med singleplayer storyn! L4D kopia? ja de har definitivt tagit inspiration från det men L4D var inget dåligt spel och därför ser jag inget problem med att det skulle kunna vara roligt med liknande i Aliens universum. Det sista är att raser som Spitters, Boilers och Crushers förekommer i Alien universumet i alla fall i serietidningarna och böckerna... De ser inte likadana ut som i det här spelet men de förekommer.

  Tl;dr: Jag tror spelet kommer bli bra och förlåter dem för att införa nya raser samt godkänner grafiken.


  Ser gameplay kul ut? Ser segt och jävligt konsolsjukt ut!
  Såg det bra ut när han sköt med smart-gun'en på aliens?
  Samma ljus och känsla? Första AVP har bättre ljus och känsla, det är 14 jävla år sen!
  Alla har givetvis rätten att tycka som de vill men det här ser för jävligt ut!
  Ser fruktansvärt dåligt ut för att vara ett spel från 2013!
  Desto nyare trailer de släpper desto sämre ser det ju ut, aldrig varit med om något liknande!
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ