Förra helgen förde drog vi igång en trevlig diskussion om betatestande som lockade fram många tankvärda inlägg, med mycket fokus kring hur beta idag kanske är en luddigare term än vad det en gång var. En del av er känner er som betatestare vid varje nysläpp tack vare möjligheten för utvecklare att putsa till saker i efterhand. Andra tycker att betatest inte sällan blir som demoversioner och ifrågasätter att folk tar betalt för att folk ska få betatesta. Men nu är det en ny helg, och nya tankar som flödar innan för allas våra pannben.

Diskussionen denna gång blir lite mer futuristisk. Vad kommer egentligen hända när det kommer till spelbranschen under resten av året? Mer och mer pekar mot garanterade tillkännagivanden av #Sonys och #Microsofts kommande spelapparater. Även #Valve kommer visa upp sin box, och flera smärre Android-konsoler har Kickstartats. De tekniska alternativen är många, och allting pekar mot att de blir fler. Är det en teknikbubbla vi har att vänta?

Möjligheterna att ta till dig av spelmediet har utökats även här på FZ i och med vårt färska videomagasin Fragzone. Är det något du saknar i informationsväg? Finns det kanske något som kan/kommer att underlätta dina beslut gällande vilka spel som vore intressanta under året?

Och som glasyr på diskussionsmoroten; om 2012 var Kickstarter- och free-to-play-året, hur tror du vi kommer blicka tillbaka på 2013?