Nyheter
Witcher 3 är avslöjat – Geralt utforskar en öppen värld

Witcher 3 är avslöjat – Geralt utforskar en öppen värld

64 kommentarer

Av 2013-02-05 07:10


Så är Witcher 3 äntligen avtäckt. Med undertiteln Wild Hunt kommer allas vår Geralt den här gången utforska en stor, öppen värld.

– Alla gillar open world-spel. Vi bör gå den här vägen, berättar CD Projekt för Game Informer i filmen du ser undertill, där du också får se några artwork-bilder.

Spelet kommer också ta ett steg bort från politiken och vara mer personlig; handla mer om vad Geralt vill. Eftersom detta är finalen av trilogin understryker den polska utvecklaren att detta är "mycket, mycket viktigt" och säger också att det är viktigt för dem att vara oberoende från stora utgivare.

– De enda vi ska lyssna på är spelarna.

Enligt läsarna av digitala utgåvan av Game Informers marsnummer (via VG247) ska världen vara 20 procent större än Skyrims. Att rida tvärs över den ska ta upp till 40 minuter. Den här gången ska spelet inte vara indelat i kapitel utan Geralt kommer, i likhet med böckerna, resa runt i världen och dräpa mytiska monster och lösa mysterium.

Inga format nämns, men artikeln beskriver titeln som ett next-gen-rollspel. Vi kan antagligen räkna kallt med spelet till kraftfulla datorer och åtminstone till nästa Xbox. Kanske till och med till Playstation 4? Vi håller er underrättade.

Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Sillage
  Sillage 2013-02-05 07:30
  "De enda vi ska lyssna på är spelarna."

  Att komma från CD Projekt så tror jag på det uttalandet.
  Ser fram emot detta rejält mycket. Läste för ett tag sedan att de blivit inspererade av The Elder Scrolls med de stora öppna världarna och friheten.

  Hoppas de är långt gågna med utveklingen så man inte behöver vänta en evighet på spelet.
 • Fredrik Eriksson
  Fredrik Eriksson Admin 2013-02-05 07:59
  Alltså: JAAAAAAA!!!

  (Skulle vilja säga något smart och fyndigt men "JAAAAAAA!!!" är det jag får ur mig just nu)
 • Zewy
  Zewy 2013-02-05 08:49
  CD Projekt ett av dom få företagen man litar på.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
FZ