Innan vi går in på brödtexten vill jag klargöra att detta klassas som ett rykte, vi har inga officiella uttalanden. Vi vet ingenting säkert innan #Sony själva avtäcker Playstation 4.

Destructoid har fått tag på en bild på vad som verkar vara en prototyp av kontrollen till nästa generations Playstation 4. Utformningen stämmer bra överens med den senaste tidens rykten. Det har bland annat skrivits om att start - och select-knappen har ersatts av en pekskärm, vilket är vad vi (förmodligen) ser på bilden. Ljuset vi ser på framsidan är antagligen det som ska fungera med nya Playstation Eye-kameran det ryktats om.

Om bilden inte är fake, då har vi ett utvecklings-kit framför oss, vilket betyder att kontrollen mycket väl kan vara en prototyp och att den kan se något annorlunda ut när den avtäcks.

Det vi vet säkert är att Sony har något de vill visa upp den 20 februari, och allt tyder på att detta är nästa generations Playstation.

Uppdaterat: Enligt flera källor till källan för nyheten, så är detta en riktig bild på kontrollen. Dock är det en tidig prototyp, vilket gör att den antagligen kommer se något annorlunda ut när den når handeln.