Nyheter
Se Will Wright snacka om nya SimCity

Se Will Wright snacka om nya SimCity

27 kommentarer

Av 2013-02-23 13:26


Will Wright har själv inte varit särskilt inblandad i nya SimCity, men det hindrar honom inte från att ha en åsikt. Eller flera. En ny video låter mannen självt tala ut och presentera sina tankar, spelsätt och vara lite sådär mysnostalgisk.

SimCity gick guld tidigare i veckan. Om du missade det ursäktar vi dig. Kort därefter sprutade vi ut en liten armé med artiklar om en viss nytillkännagiven konsol.

Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • DyKmAsKeNbOy
  DyKmAsKeNbOy 2013-02-23 15:56
  FeGro skrev:
  Microtransaktion, kommer tyvärr bli det här spelets tragiska död....


  Men BU the fuck HU.. kommer inte ens vara den sortens microtransaktion. Som sagts tidigare och visats så kommer det gälla sakerna som ingår i Digital Deluxe tex olika stads set (london,paris). Om du nu är så jävla snål och inte vill köpa det..skit då i det? Det är inte så att det kommer vara pay to win i en citybuilder om du tror det.. Jävla cry baby.


  Och ja, jag har vaknat på fel sida idag!
 • FeGro
  FeGro 2013-02-23 15:26
  Microtransaktion, kommer tyvärr bli det här spelets tragiska död....
 • FeGro
  FeGro 2013-02-23 21:51
  ShciZo skrev:
  FeGro skrev:
  Jag tycker bara att microtransaktioner för ett fullpris spel alltid är fel och det är heller inget singelplayer spel eftersom det kommer finnas någon slags "market". Där man byter resurser med varandra etc.


  men varför? det är ju bara nått alla ska skrika bara för att och sedan aldrig har några argument att backa upp dem med.

  Du får ett helt färdigt spel för fullpris och sen kan du, OM du vill, köpa dig lite skins så din stad ser ut som London. Vari ligger problemet?
  Att du på allvar tror att utvecklarna skulle kasta ut alla dessa saker gratis annars bara för att?


  Gillade bara den gamla goda tiden då man betalade fullpris och fick 100% av spelet inklusive "skins" och dylikt, inga dlc eller annat tjafs. Men det kanske bara jag som tycker så. Tror verkligen inte alls på de här "f2p" elementen som letar in sig i fullpris spel.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ