Nyheter
The War Z-forumet hackat

The War Z-forumet hackat

37 kommentarer

Av 2013-03-30 06:57


Någon uttråkad människa bestämde sig nyligen för att ta sig in i ett administratörskonto på The War Z-forumet och lattja runt lite. Som ett resultat meddelar utvecklarna Hammerpoint Interactive att många meddelanden har försvunnit. Men det är möjligt att incidenten inte slutar där: rykten säger att självaste Sergey Titov blivit hackad, och att hackaren kommit över konto- och mejl-uppgifter för de vanliga användarna. Dessa uppgifter har Hammerpoint inte kommenterat. Forumet är just nu nedplockat för att förbättra säkerheten.

Källa: Joystiq
The War Z: Förhandstitt
War Z-mannen ber om ursäkt för sitt uppförande
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Skjuludde
  Skjuludde 2013-03-30 09:35
  Zlither skrev:
  Vissa människor förtjänar egentligen en käftsmäll med sitt beteende


  Japp, Hammerpoint
 • Skjuludde
  Skjuludde 2013-03-30 10:53
  Zlither skrev:
  Skjuludde skrev:
  Zlither skrev:
  Vissa människor förtjänar egentligen en käftsmäll med sitt beteende


  Japp, Hammerpoint


  jaha så du anser det är rätt att drabba oss oskyldiga genom att hacka och kanske sno åt sig allt vi har via dom? Vad har vi gjort anser du som är fel? Att vi inte tycker samma som dig gällande spelet? I såna fall gå tillbaka till grottan


  Jag läser igenom mitt inlägg men kan för mitt liv inte hitta var jag skulle ansett detta.

  Däremot hoppas jag att du tar dig ur ditt missbruksförhållande med hammerpoint. Kan du även, när du ändå är där, fråga dem hur det går med min refund? :)

  Nej men allvarligt talat, de har behandlat sina kunder likt skit, tror inte jag behöver lista upp det återigen. De förtjänar alla motgångar som kommer deras väg. Visst det är synd för er som på något sätt finner nöje i spelet, det ska inte jag döma över, men jag är ganska säker på att det är mer synd om alla de flertal som blev lurade av Hammerpoint?
 • Skjuludde
  Skjuludde 2013-03-30 09:11
  crash and burn
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ