Nyheter
Vilket är ditt favoritpåskägg?

Vilket är ditt favoritpåskägg?

62 kommentarer

Av 2013-03-30 14:00


Förr kallades de bara hemligheter men genom åren har de där små busiga juvelerna som utvecklare gömmer i sina spel börjat kallas påskägg och vi vill veta vilka som är dina favoriter. Är det en cool referens, som Faiths skor på en Battlefield 3-bana, eller kanske ett helt fält fullt med kor? In i forumet och diskutera!

Forumtråd: Läsarnas bästa påskägg

Twittra

Facebook

Kommentarer
Kommentarerna nedan skrivs av läsarna. Här gäller inte det utgivaransvar som finns på FZ.se. Läs våra regler.
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • redruM
  redruM FZ-supporter 2013-03-30 14:15
  Var det Wolfenstein som det fanns ett vaktrum i där en radio spelade "Karlsson, Karlsson, världens bästa Karlsson"? Det är min favorit i alla fall.
 • shaitan
  shaitan 2013-03-30 14:12
  minecraft creepers i caustic caverns i borderlands 2
 • burkmopp
  burkmopp 2013-03-30 14:43
  Jag vet inte, det känns nästan förväntat i vissa spel och då blir det ju knappast en överraskning längre, även om man inte visste exakt vad det skulle tänkas kunna vara... Och så finns det en jävla massa billiga sådana som referenser till memes, personligen tycker jag inte sådant är det minsta givande, och i värsta fall bara känns påtvingat.

  Men så finns det ju riktigt bra fall också, som när jag ännu en gång skapade en ny karaktär i fallout 2, går till samma ställe jag varit flera gånger förut men med en variabel som jag inte ens tänkte på ändra allt... jag bar på ostbågar, och det tycker tydligen gigantiska råttmullvader som leder en kult om, och vips så var man medlem.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
Detta innehåll är skapat av FZ:s medlemmar.
Detta innehåll är skapat av FZ:s medlemmar.
FZ