Nyheter
PS4 eller Xbox One – så tycker ni!

PS4 eller Xbox One – så tycker ni!

99 kommentarer

Av 2013-06-11 11:56


För ett tag sedan frågade vi dig om du var intresserade av Playstation 4, Xbox One eller ens någon av nextgen-konsolerna. Resultatet var förkrossande överlägset. Nästan 75 procent av de som svarade var mer intresserade av en Playstation 4 medan ynka 7,6 procent föredrog Xbox One.

Nu har presskonferenserna kommit och gått – de påkostade E3-showerna har klargjort vissa saker. Vi vet att Xbox One blir 100 euro dyrare än konkurrenten. Den blir å sin sida den första Playstation-konsolen som kommer kosta att spela online på – något som inte kommer gillas av en del. Sonys konsol släpps lagom till julhandeln medan Xbox One når oss i november. I praktiken skulle det kunna innebära att giganterna drabbar samman ordentligt.

Och med den nya informationen färskt i minnet ställer vi samma fråga en gång till.


En del talar för att båda konsolerna släpps i år. Vilken köper du?
 


Nu

Playstation 4 eller Xbox One, vilken är din favorit?
 

Twittra

Facebook

Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Lasrod
  Lasrod 2013-06-11 12:06
  Final score:
  Xbox 1 - Playstation 4
 • papaz1
  papaz1 2013-06-11 12:06
  MS blev brutalt misshandlade av Sony.

  Ett tag så kände jag tom "ok, MS had enough. Stop beating the poor kid.".
 • Cortex
  Cortex 2013-06-11 12:07
  Drack två rejäla koppar kaffe och kollade igenom hela Sonys E3 presentation nu på morgonen (+40 med två barn som ska upp 06.00 fixar inte dagen med en timmes sömn) och om jag var inställd på att införskaffa PS4 innan jag såg presskonferensen så är jag MER än övertygad nu. Till er som köper Xbox One, ha det så skoj och hoppas ni blir nöjda, och till er som köper både PS4 och Xbox One, dubbelt så kul för er antar jag men mitt hus och mitt bankkonto har bara plats för en ny leksak och det blir PS4 :)
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ