FZ har sedan 1996 levererat spelnyheter, insikter och åsikter till spelintresserade i Sverige. Vi är Sveriges och Skandinaviens största spelsajt, och vi har ett tungt arv att förvalta samtidigt som vi hela tiden försöker hitta nya vägar att leverera snabb och underhållande kvalitetsjournalistik.

Nu vill ta ett nytt steg i evolutionen.

Vi vill göra det möjligt för dig som trogen FZ-besökare att stödja din favoritsajt och samtidigt få något utöver det vanliga och bekanta. Något du har efterfrågat men som inte varit möjligt med vår nuvarande ekonomiska modell som till 100% bygger på intäkter från annonser. Vare sig det är ett FZ helt utan reklam, tillgång till unika erbjudanden och påkostade videosatsningar eller en chans att delta i någon av våra läsarpaneler, så vill vi ge dig det. Och mer.

Därför introducerar vi nu Supporter-programmet. Vi vill att du som har FZ som en stadig punkt i tillvaron ska kunna bidra, och få tillbaka. Vi vill att du ska bli supporter, i ordets bästa bemärkelse, och samtidigt få en bättre FZ-upplevelse.

Läs vidare och se vad FZ:s Supporter-program har att erbjuda dig. Vi på redaktionen är väldigt förväntansfulla, hoppas att du också är det!