Nyheter
Battlefield: Bad Company är för humoristiskt

Battlefield: Bad Company är för humoristiskt

77 kommentarer

Av 2013-11-22 17:05


Om man vill locka till sig den stora massan av krigssugna spelare får man lägga humorn på hyllan, menar Dice Patrick Bach i en intervju med OXM. Därför kan det vara problematiskt att fortsätta att lägga tid och energi på Battlefield: Bad Company som är en mer skojfrisk variant av huvudserien Battlefield – humor är helt enkelt för personligt. 

 – Det är en diskussion kring nischmarknader och massmarknader. Om du vill göra en produkt som är nischad får du färre men gladare fans – vissa kommer inte bry sig, men de som gör det kommer älska det, resonerar han. 

Han förklarar att de fick mycket kritik när de gjorde det första Bad Company och uppföljaren Battlefield: Bad Company 2. Folk undrade varför de skulle spela ett humoristiskt spel när de ville ha en seriös shooter. Dice själva älskade spelen, mycket tack vare narrativet och karaktärerna som de beskriver som "fantastiska". Men samtidigt konstaterar Bach att det inte är oproblematiskt att fortsätta med serien: 

– Om du vill göra spel till de stora massorna måste du vara mer neutral när det kommer till saker som humor, för humor är väldigt personligt. Vissa personer älskar det, andra hatar det. 

Recension – Battlefield: Bad Company
Recension – Battlefield: Bad Company 2

Hämtar priser från Prisjakt.nu ...

Priser från Prisjakt.nu Prisjakt.nu
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • nudedude
  nudedude 2013-11-22 17:14
  bc2 är nog det bästa bf jag spelat :)
 • HeadlessChild
  HeadlessChild 2013-11-22 17:39
  Bad Company 2 var så mycket roligare än Battlefield3/4.
 • Ellakk
  Ellakk 2013-11-22 17:11
  Gör ett bf mp med mekaniken från bc2 så tror jag många blir glada.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ