Nyheter
Elite: Dangerous släpps nästa månad

Elite: Dangerous släpps nästa månad

35 kommentarer

Av 2014-11-08 17:10


"Elite: Dangerous går från klarhet till klarhet. Det är inte längre någon tvekan om att Frontier Development har lyckats skapa en värdig uppföljare till det legendariska EliteDen enda frågan är om de hinner få ut den innan jul."

Så löd Mats Nylunds positiva omdöme av Elite: Dangerous tredje betafas efter hands-on-tid med spelet. Och nu får han svar på frågan om utvecklarna lyckas få ut spelet innan jul. I en intervju med Eurogamer berättar Frontier-chefen David Braben att datumet är satt till den 16 december. En glad nyhet för alla som är sugna på en omfångsrik rymdpangare, men som inte gillar att betala sig in i betaspelande. 

Förhandstitt – Elite: Dangerous
Se Elite: Dangerous i 60 fps
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Puscifer
  Puscifer 2014-11-08 17:32
  Jag måste erkänna att jag är mäkta imponerad över hur fort spelet har utvecklats. Det kändes som att det var en ny relativt stor uppdatering varje gång man loggade in i spelet.

  Det ska bli underbart att sitta i pyjamas på morgonen med snö utanför fönstret på balkongen, medan man dricker varm glögg och utvinner diverse material ur asteroider.
 • Darkseed
  Darkseed 2014-11-08 20:52
  Swedish_Gr3mlin skrev:
  RuneClaw skrev:
  Nästa stora steg för spelet kommer bli att man kan kan gå runt i sitt skepp och sedan lämna det när man besöker rymdstationer. En framtida expansion kommer erbjuda möjligheten att vandra runt på planeter, men först blir det som sagt att besöka rymdstationernas butiker, barer, verkstäder och andra spelare.
  The Future of Elite: Dangerous


  Så med andra ord lite Star Citizen copy över det hela.
  Inte för att jag klagar då jag kommer garanterat köpa båda.
  (ska köpa elite kommande helg är det tänkt)


  Är det någon som kopierat någon annan så är det knappast David Braben. Han är det moderna rymdsimmets fader och det är flera som kopierat friskt från just honom.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ