#The Stomping Land drog in 114 000 dollar via sin Kickstarter-kampanj, det är nästan 100 000 mer än vad utvecklaren Alex Fundora begärde. Problemen dök snabbt upp då utvecklaren gick under jorden efter att ha släppt spelet via early access på Steam, #Valve kontrade med att plocka bort spelet från tjänsten. Nu har spelet dykt upp igen, av oklara anledningar, och detta trots att dinosauriemodellören Vladislav Konstantinov hoppat av tåget.

Vladislav "Vlad" Konstantinov skrev i januari på spelets officiella forum att han inte hade haft kontakt med Fundora på en månad och att han inte fått betalt för de senaste modellerna. Samtidigt meddelade Vlad att han var beredd på att lämna projektet om inget hände. Dagen är kommen och han har nu skrivit på med utvecklarna av dinosauriespelet #Beasts of Pray.

Här på FZ höjer vi alltså ett varningens finger för #The Stomping Land och du bör hålla dig borta från det – trots att det innehåller dinosaurier. PCGamer har sökt både Alex Fundora och Valve för en kommentar angående soppan.