Det blev en intensiv vecka för Star Wars-nördar. Efter att Disney köpte George Lucas rymdimperium var det många som gjorde slut med sagan. Vad skulle vi egentligen tro efter åratal av klonkrig och åtskilliga ingrepp på originaltrilogin som få egentligen gillade.

Att JJ "lens flare" Abrams fick ansvaret att göra en trio nya filmer kändes inledningsvis som en helt vanvettig idé. Men när det stod klart att originalskådespelarna skulle medverka, och efter en första förvisso omdebatterad teaser, väcktes ändå ett nytt hopp.

På samma sätt kändes det hoppfullt att Dice fått i uppdrag att göra ett nytt Battlefront. De första spelen var ju ändå starkt Battlefield-influerade. Men det var först den här veckan, när vi bjöds på en trailer från båda startskotten för en ny Star Wars-era, man tillät sig själv att hoppas.

Eller så hatade du varenda sekund av såväl film- som speltrailer. Och det är ju såklart också okej men vi vill gärna höra er motivera varför ni gillade eller avskydde det vi sett. Risa och rosa hejvilt!