Han är en av världens 500 rikaste människor, och har slantar nog att buda sönder Jay-Z och Beyonce. Men Markus "Notch" Persson verkar ändå inte särskilt nöjd med livet.

Den gode #Minecraft-skaparen hade en smärre livskris i helgen, vilken han luftade på Twitter.

Han säger att han har svårt att hitta motivationen att göra något när han redan har allt, och att rikedomen skapat obalans i kontakten med andra människor. Han ska bland annat ha träffat en kvinna som valde bort honom till förmån för en person med mer normal livsstil.

Notch luftar också besvikelse över att hans forna medarbetare numera "hatar honom", trots att han gjorde sitt bästa för att de skulle få det så bra som möjligt när företaget såldes. Han säger sig också vara mer isolerad än någonsin, trots att han hänger med kompisar och festar med kända människor på Ibiza.

Några utdrag ur Perssons dystra helgbikt:

Men allt är inte sotsvart i Perssons sinne. Efter de dystra tweetsen lättar humöret, bland annat för att andra vars karriär eller ekonomi nått snabb stjärnstatus säger att de här känslorna är vanliga. Vi får hoppas att Notch lär sig hantera sin nya livssituation.