Nyheter
Så drar du upp svårighetsgraden i Metal Gear Solid 5

Så drar du upp svårighetsgraden i Metal Gear Solid 5

11 kommentarer

Av 2015-09-28 14:51


Trött på det något förlåtande stealth-läget i MGS5, eller vill du göra spelet mer tv-speligt? Då är The Phantom Pain Hardcore Mod svaret. Modden drar upp fiendens hörsel med 50%, och utmaningen blir enligt PC Gamer markant större. Vidare har man dragit ned tiden som en fiende ligger utslagen, och du tar nu mer skada från kulor.

Även helikoptern som kan kallas in för understöd är nu mer sårbar, så det gäller att du rensar upp någorluna innan du ropar in den.

Fiendesoldater får med moddens hjälp mer kroppspoäng i sina olika lemmar, så det behövs fler än ett skott för att immobilisera dem. Hårda bud, eftersom ditt förråd av ammunition också skurits ned. Du kan nu bära ungefär hälften av vad du kunde tidigare.

När skotten väl är slut kan du bara kasta det tomma magasinet (som distraktion) runt sex gånger, inte i oändlighet som tidigare.

Ladda ner The Phantom Pain Hardcore mod och njut av den nya utmaningen.

Därför är Quiet i Metal Gear Solid V typ naken
Moddare byter ut Quiet mot Ocelot i Metal Gear Solid V - stor humor uppstår
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Puscifer
  Puscifer 2015-09-28 16:55
  Citat:
  Fiendesoldater får med moddens hjälp mer kroppspoäng i sina olika lemmar, så det behövs fler än ett skott för att immobilisera dem.

  Det där är det enda jag har svårt för i spel med högre svårighetsgrad. Jag vill dö lättare, men jag vill samtidigt inte behöva stå och tömma två magasin i en fiende för att de ska dö. Om det är lika för alla blir det lättare för mig att leva mig in i spelet, vilket är väldigt viktigt för mig i de flesta spel.
 • Gamer-Tompa
  Gamer-Tompa 2015-09-28 18:16
  Joql skrev:
  Hatar moddar. Spela spelet och regler. klart att moddar kan ge ett utvecklande spel men skicka de till utvecklarna istället så får dom komma med ny patch.


  ?

  Det är ju det som är storheten i mods. Gör spelet precis som du vill ha det, eller spela vanilla. Ditt val helt och hållet.

  En patch gör att alla får förändringarna.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ