Nyheter
Snart släpps andra Pillars of Eternity-expansionen

Snart släpps andra Pillars of Eternity-expansionen

12 kommentarer

Av 2016-01-06 13:46


Pillars of Eternity levde upp till de högt ställda förväntningarna när det släpptes våren 2015 och blev en, för att nyttja ett slitet uttryck, episk comeback för de isometriska fantasyrollspelen. Det hade en given plats när vi utsåg 2015 års tio bästa spel och som bekant fortsätter äventyren i Obsidians trolska värld.

Expansionen The White March delades i två. Den första delen nådde oss redan under sensommaren och del två släpps den 16 februari. Förutom att knyta ihop säcken kommer spelet berikas med svårighetsgraden "story time", vilken i praktiken inte är en svårighetsgrad alls, utan något för spelaren som vill äventyra utan att oroa sig för att bli dräpta av drakar, troll och annat oknytt.

FZ-recensionen av Pillars of Eternity
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Sisyr
  Sisyr 2016-01-06 14:14
  Bennii skrev:
  Citat:
  ...spelet berikas med svårighetsgraden "story time", vilken i praktiken inte är en svårighetsgrad alls, utan något för spelaren som vill äventyra utan att oroa sig för att bli dräpta av drakar, troll och annat oknytt.


  Det låter ju riktigt fjantigt. Gör om hela spelet till en walking simulator.


  Vad är det fjantiga? Har man tröttnat på striderna, eller ogillat dem från början, ger det spelaren möjlighet att koncentrera sig på den bästa delen av PoE. Ett av de mest välskrivna spelen på åratal.

  Det påverkar ju inte DIN spelupplevelse över huvud taget eftersom ingen tvingar dig att använda svårighetsgraden, så jag förstår inte klagomålet.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ