Nyheter
Oculus Rift säljer stort – bokar du nu får du vänta på din maskin

Oculus Rift säljer stort – bokar du nu får du vänta på din maskin

33 kommentarer

Av 2016-01-08 10:20


För ett par dagar sedan utannonserades pris och datum för Oculus Rift. Trots ett relativt högt pris på 699 euro (599 dollar i USA) är det många som förbokat maskinen. Så pass att både första och andra omgången är slutsålda. Väljer du att förboka en Oculus Rift nu får du därför inte någon vid släppdatumet den 28 mars.

Förväntad leveransperiod är nu istället juni. På två dagar har leveransen skjutits upp med drygt två-tre månader, vilket skvallrar om en rätt stor efterfrågan. 

Vill du veta mer om vr-maskinen innan en eventuell förbokning (eller om du bara är allmänt nyfiken, förstås) så ska du läsa vår matiga artikel med allt du behöver veta om Oculus Rift. Missa inte heller filmklipp och artiklar direkt från CES-mässan i Las Vegas, där Sweclockers testat Oculus Rift och HTC Vive Pre

Via PC Gamer

 

Oculus Rift prissatt – blir svindyr
Oculus Rift – här är allt du behöver veta!
Se när Sweclockers testar HTC Vive Pre och konsumentversionen av Oculus Rift!

Twittra

Facebook

Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Jesper1230
  Jesper1230 2016-01-08 10:36
  Kan det inte vara så att de inte har tillverkat alltför många OR och därför tar lagret slut? Eller måste det vara att många köper den?
 • mh76
  mh76 2016-01-08 12:22
  Säljer som smör? Vi vet inte hur många exemplar som har tillverkats. Vänta innan de faktiskt släpper försäljningssiffror.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ