Nyheter
Doom får ett perks-system som liknar det i Fallout

Doom får ett perks-system som liknar det i Fallout

24 kommentarer

Av 2016-01-09 13:59


Gameinformer har dedikerat en stor del av senaste numret till nya Doom. Detta har i sin tur snappats upp av en användare på Neogaf, vilket innebär att vi har en del nya detaljer kring spelet att gotta oss i.

Vapen går att modifiera, och som exempel ges raketer som går att detonera i luften för att göra riktad splash-skada. Singleplayer-kampanjen får också ett system för perks som ska likna det i Fallout- och The Elder Scrolls-spelen. Ett exempel på en sådan perk är möjligheten att få ökad hastighet för varje fiende du dödar i närstrid. Fans av serien kommer säkert uppskatta att spelseriens klassiska keycards finns på plats. 

Läs hela sammanfattningen hos Neogaf. Det finns också ett gäng nya, hyfsat färgglada skärmdumpar att se via All Games Beta.

Releasedatumet för Doom kan vara avslöjat
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • rot
  rot 2016-01-09 16:43
  Mer egenskaper som tar spelet längre och längre bort från deras tidigare uttalande om att hedra gamla Doom. Nu är det inte så mycket Doom kvar.
 • zliddret
  zliddret 2016-01-09 17:06
  rot skrev:
  Mer egenskaper som tar spelet längre och längre bort från deras tidigare uttalande om att hedra gamla Doom. Nu är det inte så mycket Doom kvar.


  Men buhu, om dom skulle ha hedrat gamla doom så hade dom inte ens satt in olika glory kills från första början. Tycker detta är något som blir intressant, känns som att dom tagit mycket inspiration från brutal doom och dylikt så jag tänker då inte klaga. Dom får mina pengar
 • magma
  magma 2016-01-09 15:02
  Det stora orosmolnet är i sådana fall att gameinformer verkar ha testat spelet enbart på handkontroll. Jag förstår att man behöver testa på alla plattformar, men särskilt gameinformer är nog väl medvetna om att doom är ett varumärke som associeras i första hand med pc.

  Menar, gameinformer kunde ju alltid ha frågat id software om det fanns möjlighet att testa pc-versionen. Eller så är pc-versionen inte färdig och utvecklas i andra hand. Hoppas att det inte stämmer, bara. En missad chans, helt enkelt, om så är fallet.

  Spelet ser annars fantastiskt ut.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ