Nyheter
Köp Humble Bundle – få betanyckel till The Division

Köp Humble Bundle – få betanyckel till The Division

15 kommentarer

Av 2016-01-10 10:14


Humble Bundle säljer, som ni säkert vet, spelpaket som man får betala vad man vill för. Det senaste frossar i Tom Clancy-titlar, till exempel Tom Clancy's Rainbow Six, Tom Clancy's Ghost Recon och Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos TheoryHoppa över till butiken för att spana in alla titlarna i Humble Weekly Bundle.

Extra intressant blir det för dig som går och längtar efter svenskutvecklade mmo-shootern Tom Clancy's The Division. Pröjsar du mer än snittet – som just nu ligger på 9,76 dollar (82,93 kronor) – får du tillgång till betan för The Division. Än vet vi inte när testperioden kör igång, men det är sagt att det ska ske "tidigt 2016". 

Till Humble Bundle!

Spana in läckta filmer från The Division
Ingen julefrid i The Division

Hämtar priser från Prisjakt.nu ...

Priser från Prisjakt.nu Prisjakt.nu
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Stich
  Stich 2016-01-10 15:41
  Vopez skrev:
  Var super hype:ad när jag såg mailet om den här humble bundlen. Inte alls lika sugen när jag sen såg att det var för uPlay.

  Är det fler som känner som jag? Är det inte på steam kan det kvitta. Känner samma sak för Battlefield, kul att prova på men jag pallar inte med Origin.


  Jag ser inte problemet, antagligen startar man Battle.net, Steam, Origion eller Uplay och sedan "dubbelklickar" på spelet man vill spela i spelbiblioteket. Ingen mening att göra en höna av en fjäder.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ